MCP100

MCP100

Vi har tagit tillvara de största fördelarna man har med en pekskärmsdator och tagit enkelheten från våra mindre kassaregisters upplägg. Till ett fantastiskt bra pris och med stora möjligheter har vi nöjet att presentera nya MCP100. Lättare blir det inte!

 

Enkelt gränssnitt baserat på tradionellt kassaregister

Med utformning som ett traditionellt kassaregister blir övergången för personal enkel då de snabbt känner igen sig.

 

Flera tangentbordsnivåer bidrar till enkel användning

Fördelen med en pekskärm istället för fysiska knappar är att tangentbordet kan anpassa sig snabbt för de funktioner som krävs för tillfället. Istället för att ha en mängd knappar som ett traditionellt kassaregister räcker det med ett fåtal där varje enskild knapp kan ha flertalet underliggande funktioner.

 

Kassörer med olika rättigheter

Olika rättigheter för olika kassörer gör att du själv kan bestämma vilka kassörer som kan göra returer eller komma åt speciella funktioner. Inloggning av kassörer sker antingen via knapp, pinkod eller dallasnyckel (tillval).

 

Fjärrsupport via TeamViewer

Med fjärrsupport via TeamViewer har vi möjlighet att ansluta direkt mot kundernas butikssystem. Detta för att t ex kunna installera uppdateringar, demonstration av olika funktioner, hjälpa till med omprogrammeringar och snabbare ge support om problem uppstår.

Håkan Zetterholm Copyright 2016-2017@ All Rights Reserved.